Prenosni Ultrazvočni Limfni Pomirja Smart Držo Korektor Vratu Masaža Meter Hunchback Držo Usposabljanje Popravek Naprave

€10.39 €6.76

Barve:

  • Siva
  • Roza
  • Črna

Velikost:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w140612 Oznake: smart držo korektor vratu

Opišite

Barva: črna, oranžna

Odrasli otroci so univerzalne

funkcija

Pravilno sedenje položaj vibracije opomnik

Prenosni ultrazvočni bezgavke -nosni in vratu meter -je idealno orodje za čiščenje telesa in hujšanje.Omogoča človeškem telesu, da hitro in učinkovito absorbira sestavine, tako da bodo vsi vstali in udobno.

S pomočjo ultrazvočne vibracije, tlaka se uporablja za maščobne celice v tem procesu.Zaradi velikega tlaka, maščob celice se razkrojijo in postanejo tekoči.Človeško telo lahko nato uporabi urina kot odpadek.

Zato je menila, da ultrazvočni valovi, ki bo povečala učinkovitost naš limfni sistem in limfni pretok.To lahko pomaga naša telesa, ki jih omogoča tekočine na limfni sistem, da bi naši organi hitreje kot proizvodi in drugi odpadki, in ga je lažje za odvajanje tekočine.

Ergonomska oblika -z Uporabo visoko kakovostnih in razširjenih materialov, U -shaped vratu masaža je primerna za vrat krivulje.Ne stran, tako da ni breme na ramo.

Prenosni ultrazvočni bezgavke -nosni in vratu meter -je idealno orodje za čiščenje telesa in hujšanje.Omogoča človeškem telesu, da hitro in učinkovito absorbirajo vse naravne sestavine, tako da bodo vsi vstali in udobno.

Opombe:

1. Ročno merjenje tolerance je 2-5 g.Prosim, ne moti, da vaš alternativa.

2. Zaradi razlike med različnimi zaslon, slika morda ne odraža dejanskih barv projekta.najlepša hvala!

3. SKU barva je barva na embalaži izdelka

Paket Je Vključeno:

1 *Kamele nazaj piščanec

pozdravljeni, fantje, hvala za obisk moje trgovine.če želite kupiti več, kot smo na seznamu, se obrnite na nas.bomo biti pripravljen na odgovor vas ASAP.

Postavka Vrsta Oklepaji & Podpira
Uporaba vratu
Število Kosov Ena Enota
Učinek drugo
Poreklo Celinska Kitajska
Material ABS
Številka Modela Prenosni Ultrazvočni Limfni Pomirja Smart Držo Korektor

Iskanje v Trgovini

Meni