Avto Nosilec za Telefon, Večnamensko 360 Stopinj Vrtljiv Auto Rearview Mirror Sedež Viseče Posnetek Nosilec za Mobilni Telefon, Držalo za Avto

€3.21 €2.57

Barve:

  • Siva
  • Roza
  • Črna

Velikost:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w174397 Oznake: avto nosilec za telefon, telefon stojalo, držalo v avtu, mobilno držalo v avtu, iphone 13 avto nosilec

opišite

1. Kot se lahko prilagodi in se lahko zavrti za 360° za potrebe različnih pogled linije; hkrati, prav tako podpira vodoravno in navpično zaslona preklapljanje, in navigacijske kota se lahko prilagodi na bo, kar je priročno za vas, da vaš načrt poti in vožnja bolje.

2. Nosilec sprejme skriti načrt, morate le, da potegnite nosilec iz rearview mirror, če ga uporabljate; če je ne potrebujete, lahko nežno potisnite nosilec za rearview mirror, ki ne bo oviral pogled ali vplivajo na Vašo vožnjo, varno.

3. Ta nosilec lahko namesti na vzvratno ogledalo, kar je priročno za dotikom zaslona, z eno roko med vožnjo, ter nastavitev navigacije poti z eno roko, ki zagotavljajo varno vožnjo in obnavljanje družinskih članov.

4.50-100 mm nastavljiva širina, ki je primerna za vse vrste mobilnih telefonov, se lahko prilagodi glede na potrebe.

5. Lahko objemka za držalo v vsakem položaju.Poleg rearview mirror, lahko namestite tudi v avtomobilski sedež, kuhinja, spalnica, olajša študij, delo in mimo dolgočasno čas.

Specifikacija

Ime: Večnamensko Viseče Posnetek Nosilec

Material: ABS

Kategorija: Vesa

Velikost: o 14.6*5.5*2.6 cm

Uporaba: avto rearview mirror, sedež, kuhinja, spalnica, mize, omare, itd.

Paket vključuje:

1*nosilec

Značilnosti Ne Funkcije
Je Zvočnik No
Vrsta Avto Nosilec
Poreklo Celinska Kitajska
Blagovna Znamka RPXBGUCKARHG
Združljiv Blagovne Znamke Univerzalni
polnilnik No
.
Anonymous

Prišel sem, glede na fotografijo, se mi je všeč in sem prišel zelo hitro, rekel, da sem prišel prvič kot da sem naredila in to še vedno ne pridejo.

.
Anonymous

Glede na opis, nastavitve ramenski skokowo snap, so Luzy, ročaj se lahko premikate med vožnjo po neenakost.

.
Anonymous

Naročite o avgust 28 prejeli 7. oktobra, prišel brez zaščite v paket, vendar vesel, da je poškodovan, ustreza fotografije, za prikaz trdnost s časom, za zdaj pa je njegovo delo

.
Anonymous

Opisana natančno, hitro na ladijski promet, poraba za 12 € minimalne

.
Anonymous

Dobra kakovost izdelka. Hitra dostava. Jaz zelo priporočiti to prodajalec

Iskanje v Trgovini

Meni