Pregledna Mobilni Telefon Zvoni Držalo, Stojalo Za 360° Stopinj Rotacije Jasno Prst Oprijem Oporo Združljiv Različne iphone Primeru

€1.81 €0.91

Barve:

  • Siva
  • Roza
  • Črna

Velikost:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w175517 Oznake: overheaf telefon stojalo, telefon grip držalo primeru, nakup mobilnega telefona stojalo, tripos nosilec za telefon, mirrio nosilec za telefon, držalo za telefon prst starbuks, opozarjanje z stretchy petelin obroči, moda oprijem, premium avtomatski nosilec za telefon, karumi telefon zvoni

Opis Izdelka

【Brezplačna Vrtenja Telefon Zvoni Imetnik】mobilni telefon zvoni nosilec se lahko zavrti za 360 stopinj in zložena za 180 stopinj v navpični smeri, da vam pomaga prilagoditi telefon z različnih kotov gledanja, za branje in gledanje video posnetkov.

【Edinstven Design 】Telefon Zvoni Nosilec nosilec je izdelan iz prozornega akrila in cinkove zlitine, ter nov močan stroj lepilo je mehko in ne poškoduje lepilne površine.

【Močno Lepilo Telefon Zazvoni】visoke viskoznosti lepila naredi telefon zvoni ročaj pritrdite na telefon/primeru trdno za varno ki preprečuje vaš telefon iz tekočih & zmanjšuje tveganje kraje, medtem ko uporabljate telefon ali fotografiranje.

【Široko Združljivost】telefon zvoni imetnik prst opora je združljiv z večino mobilnih telefonov in tabličnih računalnikih na trgu.

Ecommended izbira: www.tatnot.si Saver Dostava in www.tatnot.si Standardna Dostava je hitreje, z nižjo stopnjo izgub in več sredstev garancije. (Povprečno 10-15day)

Trgovec obljubi: dostava v 24 urah!

Značilnosti Leni Nosilec
Vrsta Prst Prstan Imetnika
Združljiv Blagovne Znamke Univerzalni
polnilnik No
Blagovna Znamka RANRZL
Je Zvočnik No
Poreklo Celinska Kitajska
.
Anonymous

Elegantna obroči, Čehov še niso prišli do tega, kako dobro sem lahko ne drži, vendar pa ni nobenih pritožb glede videza

.
Anonymous

Dobro prilepljen obroč v primeru. Parcela je prišel hitro.

.
Anonymous

Plačani 15.10, je zanikal, 28.10 (Poljska)-schvidko. Dobro prilepljen, ale kilki bulbashok vojne je bil izgubljen-I prilepljen na tla enkrat. Bom premagal ga bom obrišite ven.

.
Anonymous

Vse norme

.
Anonymous

Res luštna, ni moja prva čas ob medved obliko telefon imetnikov. kupil dve cuz I nenehno spreminjajo telefon primerih.

Iskanje v Trgovini

Meni