Vintage Majhne Okrogle 43mm Spomladanski Tečaji John Lennon Kovinski Eyeglass Okvirji Polno Platišča Kratkovidnost Rx Lahko Očala

€22.60 €15.82

Barve:

  • Siva
  • Roza
  • Črna

Velikost:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w18314 Oznake: optična očala okvirji, po drugi svetovni vojni očala, očala raifan, okrogla očala tehen, očala medenina okvir, kratek harry potter, undefined hlače, očala velikost oči, gauss očala moški, jakna split oakley lunette

Vintage Krog Majhnih Spomladanski Tečaji John Lennon Kovinski Eyeglass Okvirji Polno Platišča kratkovidnost Rx lahko Očala

Novo Blagovno Znamko.Vrhunska Kakovost.Ne Zamudite Jih!!!Material:Legirano

Barva:Črna/Zlata/Gunmetal/Srebrna

Objektiv velikost:43mm

Most:18 mm

Tempelj:135 mm

Navpični:43mm

Okvir Širina:130 mm

Pred nakupom tega elementa,se prepričajte, če je ta okvir primerna za vas,se podatki meritev prosimo, preverite udarec grafikon.

Gunmetal

Črna

Zlato

Srebrna

O nas

Imamo bila prodaja od leta 2010 in se nahaja v Kitajska.Specializirani smo na modnih izdelkov.Naš cilj je zagotavljanje konkurenčnih cen, visoke kakovosti izdelkov, hitra dostava in odlične storitve za stranke, da naše stranke.

Če želite več izbire,Prosimo, obiščite naše trgovine.Dostava

* Elementi, ki bodo dobavljeni v 3 delovnih dneh po prejemu plačila.

* Za stranke iz ZDA,velika Britanija,Avstralija in Kanada,Predmetov, bo poslana preko e-pošta iz Kitajske za sledenje,se običajno traja 7-15 dni prihoda,vendar čas dostave je odvisen od destinacije in druge natančne dejavnikov smo lahko 't nadzor.

*Za stranke iz večine držav,običajno traja 15-40 dni prihoda,vendar čas dostave je odvisen od destinacije in druge natančne dejavnikov smo lahko 't nadzor.

* Mi pošiljate predmete glede na vaš naslov, ki zato vas prosimo, da poskrbite, vaš sprejem naslov pred nakupom.

* Če kupec ni prejel artiklov po času, kot smo obljubili, prosimo, stik z nami pred odhodom vse povratne informacije, ali dvigniti koli spora.

Če kupci potrebujejo EXPRESS DOSTAVA, spodbujati stik z nami in ta potrebuje dodatnega plačila za poštnino.Pogoji prodaje želimo, da se vaše spletno nakupovalno izkušnjo, da se brez tveganja.Menimo, da vam bo všeč našega blaga in razumeti, da je včasih težko, da kupite element, ne da bi dejansko bili sposobni, da vas je za to razlog, in kot del our100% zadovoljstvo guaranteedoryour polno denar nazaj.Če niste zadovoljni z nakupom katerega koli razloga, preprosto pošljemo nazaj k nam v roku 14 dni od prejema za celotno vračilo vaše kupnine (izvirni stroški pošiljanja niso vračljiva) ali exchange.Vsi sprašujemo se, da ste nam email, za vrnitev dovoljenja številko.Prosimo, prepričajte se, da je element v enakem stanju, da si ga prejel.

Certificiranje CE
Blagovna Znamka BETSION
Postavka Vrsta Očala Dodatki
Številka Modela 208
Okvir Material Zlitine
Očala Dodatki OKVIRJI
Poreklo Celinska Kitajska
Spol Unisex
Vzorec Tipa Živali
.
Anonymous

Ne prepriča,☹️

.
Anonymous

Ne prepriča,☹️

.
Anonymous

dostava je bil zelo hiter. Smo zadovoljni withe par recept očala.

.
Anonymous

Hitro odpremo in dostavo blaga do RB. Prihajajo z blagovno znamko primeru + poliranje krpo + srčkan zapestnica iz prodajalec!!!! Prodajalec je zanesljiv in družaben!!!! Izdelek je odlična kakovost, trpežne, krivljenje in bestežinski in prodajalca 100% opis je to primerno. zelo zadovoljni z izdelkom in prodajalec!!!!!!! Priporočam!!!!

.
Anonymous

Izdelek izpolnjuje vse, kar je na voljo, hitra dostava

Iskanje v Trgovini

Meni