80-140MM Magnetni Prah Filter Dustproof Očesa Pokrov, Okvir Črne Očesa Neto Stražar za PC Računalnik Primeru Hladilni Ventilator Dodatki

€0.84 €0.69

Barve:

  • Siva
  • Roza
  • Črna

Velikost:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w183813 Oznake: 140mm fan 18dba, zračni filter 80 pw, 140mm fan aigo, 80 x 80 fan, 140mm fan 10db, 140mm fan 180mm, 140mm fan 51mm, mg 140mm fan, 140mm fan 2pc, 140mm fan 5000m

8-14 cm Magnetni Okvir Prahu Filter Dustproof Očesa, ki Zajema Neto Stražar z Luknjo za PC Računalnik Primeru Hladilni Ventilator za napajalnik Pribor

Funkcija:

Fine pore velikosti lahko filter fini prah, učinkovito blok prahu in vodi kabinet, svež in čist.

Prezračevanje stopnja FF filter je tako visoka kot 65%, tako da je veter tok je gladek in odvajanje toplote je daleč boljša od splošne filter.

Natančno rezanje proces in integrated non-označevanje magnetni okvir in zasnova pridržane vijak odprtine omogočajo neželeznih šasije, da se lahko enostavno namesti in ga lahko natančno držati rahlo ukrivljene površine, in je dober prah-dokazilo učinek.

Močne in težke značilnosti najlon materiala obliki močno stiskanje upor, ki je boljši od drugih plastičnih stanja mreže.

Namestitev je enostavna in priročna.Magnetni okvir načrtovanja, z vijakom luknje pridržane na štirih vogalih filter zaslon, zagotavljanje notranjega čistost ohišja ali napajanje in boljše odvajanje toplote učinek!Magnetni fan filter je mogoče enostavno namestiti na prezračevalni podstavka ali napajanje in učinkovito izolatov vdorom prahu in umazanije!

Prav tako se lahko uporablja za dobavo energije, ki lahko učinkovito preprečevanje prah od vstopa, medtem ko je sesanju v hladen zrak.

Za Matriko D series magnetni fan filter je na voljo v dveh velikostih.Za Matriko D 14 lahko podpira do 140mm fan zračniki; Za Matriko D 12 lahko podpira do 120mm fan zračniki!

Večnamenski.Uporablja se lahko za prah-proofing gospodinjstvu računalnik ohišje ventilatorja prah-dokazilo filtri, zvočniki neto zajema in drugih električnih/elektronskih izdelkov.

Specifikacija:

Ime: Ohišje prahu filter

Material: Najlon, mehko magnetni

Barva: Črna

Velikost: 8 cm/3.15 v, 9 cm/3.54 v, 12 cm/4.72 v, 14 cm/5.51 v (neobvezno)

Teža: 16g

Opomba:

Izdelek ne vsebuje vijake, vendar z odprtine za vijake (8 cm modeli nimajo odprtine za vijake).

Ta magnetni prah filter lahko uporabijo tudi za aluminijasto ohišje, pod pogojem, da jih lahko namestite, če ste ljubitelj sami.

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 X Filter

Dimenzija /
Blagovna Znamka ALLOYSEED
Teža 16
Številka Modela Magnetni
Poreklo Celinska Kitajska
Vrsta Dustproof Filter
.
Anonymous

Očesa kot mreža, magnetni. Da sem odredil-nekaj, kar je poslano. Nisem komunicirati s prodajalcem.

Iskanje v Trgovini

Meni