Mini Pralni stroj Prenosni Ultrazvočni Pomivalni stroj z USB Pogon za Osebno Perilo Kampiranje RV Potovanje

€27.54 €17.63

Barve:

  • Siva
  • Roza
  • Črna

Velikost:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w199669 Oznake: pralni stroj navada pranje, vaxun ultrazvočni čistilec, klavir deli, dodatna oprema, dodatki za lase leopsrd, ultra pomivalni stroj, mlni prenosni pralni stroj, undefined hlače, starinsko pomivalni stroj, zavese h rv, lji pralni stroji

[Ultrazvočno čiščenje] visokofrekvenčne vibracije kavitacija pospešuje razpršenost in emulsification tekočine in madeže za doseganje čiščenje namene.Zato je primeren tudi za pranje sadja in umazane posode, je najboljša izbira za gospodinje.

[Prenosni in kompakten] Ta prenosni mini pralni stroj tehta 0.7 funtov (približno 0,3 kg).Primerna za osebna potovalna: lahko pa postavite na desni strani kovček, ko ste na podjetje, ali se lahko na taboru v RV ali potovanje na prostem.Lahko shranite v kateri koli platno vrečko.

[USB napajanje in varčevanje z energijo] kabel USB napajanje, tako da ga lahko uporabljate kjer koli jo potrebujete.Vsako vedro, umivalnik, ali potopi se lahko uporablja za pranje perila.To samodejno izklopi po 30 minut.

[4-nastavitev glasnosti] Avtomatski cikel čiščenja, samodejno naprej in nazaj, ultrazvočne vibracije čiščenje in bubble čiščenje, lahko uporabite priložen daljinski upravljalnik za preklop načina.

[Prijazne Nasvete] Ta izdelek je zelo primeren za osebne pranje v času potovanja, še posebno perilo, bele srajce, otroška oblačila, majice, maske, in ne bo izkrivljala oblačila.Hitro in učinkovito čiščenje sposobnost je vaša prva izbira.

barva:Bela

Material:ABS

velikost:10 x 5.5 cm

Vsebina Paketa:

1 x USB Pralni stroj

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Pralnica Aparati mini pomivalni stroj
Poreklo Celinska Kitajska
Številka Modela mini-pralnica
pomivalni stroj mini pranje naprav
mini pomivalni stroj rezervni deli za pomivalni stroj
Vrsta Pralni Stroj Deli
mini detergent za perilo mini pomivalni stroj

Iskanje v Trgovini

Meni