Dinozaver Samorog Slog Otroci Zimske Kape & Šali Otroška Zimska Kapa Otrok Tople Rokavice Za Fante, Dekleta, Obleko, Kapo, Šal In Rokavice

€18.77 €9.58

Barve:

  • Siva
  • Roza
  • Črna

Velikost:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w22684 Oznake: oni snowboard, gta šal, starš otroka klobuk, niu klobuki, funnt zajček klobuk, beanies borned, kanada klobuk, undefined hlače, seax rekvizitov, kostumov, najstniški fant, ki določa

Velikost S:

Klobuk:Obod je 48-50 cm

Rokavice:dolžina 19 cm,širina 9 cm

Ustreza za otroka starosti 10 mesecev do 3 let,

Velikost L:

Klobuk:Obod je 51-53 cm

Rokavice:dolžina 19 cm,širina 9 cm

Ustreza za otroka starosti 4 let do 6 let

Številka Modela LK2200010/LK2210508
Postavka Vrsta Šal, Klobuk & Rokavice Kompleti
Blagovna Znamka Kocotree
Vzorec Tipa Živali
Element Širina 26cm
Material Poliester, Akril
Element Teža 0.32kg
Ime Oddelka Otroci
Predlagamo otrok starosti 10 mesecev do 6 let
CN Zhejiang
Poreklo Celinska Kitajska
Slog Moda
Postavka Dolžina 15cm
Spol Fantje
.
Anonymous

Lepe in dobre kakovosti otroci pozimi nastavite

.
Anonymous

Kakovost je super, otrok 4,5 se je približal, se je letos dovolj. Toplo, samo za naše zimske, flis ne roll na vrhu. Vzel sem 2 različni klobuki, še vedno za svojega sina. Prodajalec hitro odgovorila, čez dan, poslana vse, kar je pravilno. Dostava je več kot hitro, 9 dni, do Moskve.

.
Anonymous

Zelo kul, kapo z uho zavihki

.
Anonymous

Super srčkan. Kupili smo tiger in zajček. Velikost L odlično prilega na mojo velikost 116 dekle, tiger S za 1,5 let starega otroka. Ima veliko majhnih pameten podrobnosti, kot so kratek elastično vrvico znotraj na hrbtni strani klobuk, ki ga drži na mestu, ušesa so zavarovane z nekaj šivi tu in tam, tako da ne bi bilo neumno bend. Lahka, vendar toplo. Jaz sem vesel.

.
Anonymous

V set je super, samo nisem prepričan, da bo ustrezala otroka več kot 5 let. Moja hči je skoraj 4, otrok, kot so srednje velikosti, a skp komaj zapre svoje čelo. V teoriji, lahko blow off vrhu, kjer so oči in nositi nekaj let. Toplo, palčniki na nit)) ušesa tesno dobro. Mehko na dotik, barve niso "kolektivne kmetije".

Iskanje v Trgovini

Meni