Zrcalni Reflektor Vrt Lonci, Stroji Za Sajenje Disco Krogla Prostem Cvetlični Lončki Vrv Ogledalo, Ki Visi V Košarico Steno Sobi Doma Vrt Vaza

€12.32 €8.62

Barve:

  • Siva
  • Roza
  • Črna

Velikost:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w43556 Oznake: zrcalni reflektor vrt lonci, disco krogla skledo, vrt dekor, VAZA, cvetlični lonček

Opis: 1. Različne viseče košare pečnice, celotno vaza se vrti v 360-stopinjski zasuk.Če je postavljena na prostem, cvetlični lonec lahko obrne v prepir.Ko sonce sije, disco vaza odseva sončno svetlobo skozi ogledalo, in ko vaše vaza se vrti enostavno, obstaja na stotine majhnih pik sončne svetlobe okoli vašega bivalnega prostora.Boš padel v ljubezni z čarobno vzdušje, ki ga ustvarja, in to bo nedvomno postala tema, v vaš dom! 2. Brez dodatnih namestitev ni potrebna.Naše vaza embalaža, ki vsebuje kljuke, vam omogoča, da namestite rastline takoj po prejetju blaga, ne da bi za nakup dodatnih delov drugje. 3. Zagotavljamo dolgo življenjsko dobo izdelka.Koš je izdelan iz visoko kakovostne plastike in stekla.3-točka kovinske verige vaza kavelj je dovolj močna, da nosijo težo vaza.Izdelek tudi prihaja z 6 zamenjava ogledala, v primeru, da jo potrebujejo, in leseno osnovo je podana tudi kot darilo, ki lahko vaza stati trdno na mizi. 4. To je veliko darilo za rojstni dan, praznike ali naselje darila.Vsakdo, ki je delal za vrtnarjenje ali trudijo, da bi svoje matične hladilnik bo všeč kot veliko darilo.

Specifikacija: Oblika: sferične Barva: srebrna Velikost: 10 cm/15 cm/20 cm/25 cm Material: plastika

Seznam vsebine: 1*sferične vaza+6*zamenjava stekla dodatki+1*les znanja

Opombe: 1. Površina izdelka je izdelan iz stekla.Če pade off posamično, lahko ga nadomestiti z našo nadomestni deli 2. Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na našo customer service v času, in bomo na vaše storitev 24 ur na dan.

Slog Sodoben Slog
Barve Zrcalni odsev
Material Plastični
Uporaba Pogoj Stene
Poreklo Celinska Kitajska
Vrsta Izdelka cvetlični lonček
Uporabljajo Z Cvet/Zelenih Rastlin
.
Anonymous

Točno tako, kot na sliki! Prišel precej hitro, v Franciji in v odličnem stanju

.
Anonymous

Zelo sem zadovoljen z disco lonec!! To je samo tisto, kar sem iskal!! Najlepša hvala

Iskanje v Trgovini

Meni