Originalna Litij-ionska Baterija 18650 za Električni Skuter SPEEDUAL NIČ 8 9 10 8X 10X 11X Macury 36V 48V 52V 60V 72V Li-ionsko Moč

€282.64

Barve:

  • Siva
  • Roza
  • Črna

Velikost:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w69143 Oznake: sanyo sa 18650 baterija litij -, čisti električni skuter, 52v 35ah baterije, električni skuter rumi, 48v ev baterije, litij-18 li ionska baterija, 72v baterije volt, nastavite 9v, 52v zlati baterije, avtomobilska dodatna oprema skodam

Glavne točke, ki jih pred nakupom

Zaradi posebnih primerih rightnow, prevoz lahko odloži, in

1. Litijeve baterije so mednarodne prepovedanega blaga.Smo za njihovo doseganje, ki jih nekateri poseben način.Ponavadi, ne obstaja način, da jim prevoz, Zato smo jih pošljete v Shenzhenu na prvi, potem do hong kong, in Evropo/Rusija/ZDA/Avstralija/Kanada itd.Običajno bo ladja je z vlakom v Evropo in Rusijo, po zraku, da ZDA/Kanada/Avstralija, nato dostavi, ki jih UPS/DHL/FedEX in drugih logictics podjetja.

2. Številko za sledenje ne more biti sledljiva pred koncem obračuna, če lahko spremljate v njem, to pomeni, da boste dobili skuter nekaj dni kasneje, pred tem, prosimo, počakajte potrpežljivo.

3. Brezplačne davčno pomeni, da bo medved carinski za vas, ne boste plačali za to več.Brezplačne davčno contries: EU/ZDA/ZAE/Kanada/Rusija/Avstralija/Singapur/Malezija/Tajska in tako naprej.Če ste prihajajo iz drugih držav, prosimo, da nas, preden vaš nakup.

4. Obljubljamo, baterija je 100% original, in so edini primerni za naše skuterji, Milost/Zero serije in speedual serije.Prosimo, izberite ustrezne baterije za vaš skuter skrbno, na primer, vaš skuter je 48V Zero9, morate izbrati baterija 48V, ne glede na to, 7.8 Ah/10.4 Ah/13Ah, vse od njih lahko primerna za vaš skuter dobro, vendar 36V/52V baterije so na voljo, in jih ne smete uporabljati, baterije za Nič-8/Nič, 10, so nezdružljiva.

5. Nekateri skuterji, ki jih naše tovarne lahko opremite te baterije preveč, kot so Hitro Volt/Eco Speed/Ecobee/Država človek/Turbowheel/Apollo/Go green/Muvter/Techlife, prosimo, preverite vaš skuter obliko, v primerjavi z našimi, če so zelo podobne, tako da so združljivi.Vendar sem močno nakazujejo lahko posvetuje nas vnaprej, da poskrbite, da ne boste kupili napačno baterije.

6. Obstajajo tudi številne modele, to je zelo težko pokazati vse od njih, tako da smo edini strel fotografije baterije za Nič 10X (52V18.2Ah Kitajski baterije), in barva embalaže plašč in druge podrobnosti, ki bi se razlikuje zaradi različnih proizvodnjo serij.

7. Nekatere stranke distrusted nas, so rekli: moj originalne baterije je 52V18.2Ah, sem kupil novo LG 52V23Ah, ampak zakaj njihova masa enaka?Seveda so enake.ne glede na to, 52V18.2Ah ali 52V23Ah, so sestavljeni z enakim številom Litijeve celice, vse celice so 18650 model, imajo enake dimenzije in teže, drugačen je energijsko gostoto.LG mobilni imajo večjo energijsko gostoto, to je vse.

8. Max ponudbo, ki temelji na Macury lab podatkov, nekoga, ki 60kg nenehno jahal max polnjenje skuter na ravni cesti, na 15km/h in 25℃, brez vetra.Pravi razdalji, bi bilo veliko krajši.Vaš slog vožnje, hitrost, temperatura, obremenitve, tlaka v pnevmatikah, cestnih pogoj, vreme, vse njih, ki bi v veliki meri vpliva na skuterja je pravi obseg.

9. Kitajski baterijo, je najbolje, stroškovno učinkovita izbira, če je baterija je celic, ki jih LG/Samsung/Panasonic, uspešnosti, je bolje, seveda, vendar je cena, bi bili bistveno višji.in moram obvestili vnaprej, ne glede na to, katero podjetje je celic, ki so pakirani v različnih dimenzijah z različnimi specifikacije, ki jih Kitajskih podjetij.

10. Mi ne zagotavljajo namestitev orodja.Namestitev in prilagoditev zahteva visoko hands-on sposobnost in električne znanja, vprašajte za strokovno mehanik, če ne boste imeli takšne sposobnosti.še posebej ne dotikajte pozitivne in negativne pole pole s kovinskimi predmeti, hkrati!to je zelo zelo nevarno, morda povzroči eksplozijo!

Poreklo Celinska Kitajska
Številka Modela nič

Iskanje v Trgovini

Meni