800 Stopinj Visoko Temperaturno Odporne Rokavice Mikrovalovna Pečica Kuhinja Bbq Rokavice Anti-Oparinami In Toplotna Izolacija Rokavice

€2.71 €1.90

Barve:

  • Siva
  • Roza
  • Črna

Velikost:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w8070 Oznake: velika pečica rokavice, vaiseeasy kuhinji shranjevanje, extreme pečica rokavice, pozimi srebro rokavice, kamado rokavice za peko na žaru, bbq silikonski rokavice, rokavice ženske, odporna proti vročini, pečica rokavic novost, tanko pečica rokavice brez prstov, rokavice bombaž kuhinja

Značilnosti:

1. Z nadgradnjo tkanine,BBQ rokavice lahko zagotavljajo izjemno zaščito.

2. 5 prst prilagodljiv oprijem gradnje in silikona non-slip površina na vsaki žaru rokavice za lažje razumevanje kuhanje in žar orodja, da bi preprečili ničesar zdrsa iz vaše razumevanje.

3. Super enostavno čiščenje, samo spustite jih v pralnem stroju;Toplotno izolirane kuhanje rokavice je kot nalašč za pečenje na žaru, pečenje, kuhanje, broiling, globoko fryer dogaja, rotisserie, kajenje, varjenje, kresovi, kamin in še veliko več.

Opis:

Naše toplotno odporen na žaru rokavice opremljen Ultra-dolgi zapestje varovala.To bo tvoje roke, zapestja in podlahti, vse je varneje.Smo tudi Obložene s super mehko bombaža za dihati, zato je dovolj, kroženje zraka, da naj na rokah ne bo znoj poleti ali visoko toplotno stanje.

Specifikacije:

Material: Zunanji Tokuhiko Notranje Bombaž

Dolžina: 33 cm

Paket Je Vključeno:

1 kos * Toplotna Izolacija Rokavice

Opombe:

1. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

2. Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

Material Bombaž
CN Guandong
Poreklo Celinska Kitajska

Iskanje v Trgovini

Meni