Impulz Medenične Mišice Stimulator Vaginalne Tla Naprave Trener Keglove Vaditelj Izboljšanje Inkontinenca Intimni Občutek Zategnite

€167.54 €97.17

Barve:

  • Siva
  • Roza
  • Črna

Velikost:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w99986 Oznake: impulz medenične mišice stimulator vaginalne tla naprave trener, vaginalne zaostrovanja izdelkov, vaginalne zaostrovanja laser, vigina zaostrovanje večno, vagina nego, vaginalne dialator

Kaj je Spolno Apatija Ginekološki Hladno Laserska Terapija Naprava za Zdravljenje Vaginitis Zdravljenje Območju?

• Sterilizirajte vaginalne bakterije (Coleitis), kot so Coccus,Bacillus ali albicans saccharomyces, tudi popravilo vaginalne sluznice

• Vaginalne Zaostrovanja ( Rojstvo Kanal rehabilitacije)

• Imunski Ojačevalec vagina

• Odložiti mena

• Odpraviti Vonj in pruritus

• Seks Masaža Igrača, Povečanje vaginalne občutljive izboljšati spolno življenje kakovosti.

• Zdravljenje Stresa Inkontinenco

100% Varen in Neboleč in Učinkovit

Varnost in stabilnost doma laser, kot tudi natančen učinek medicinski laser.Zdravljenje postopek je neboleč in neškodljiv, neinvazivno, nobene travme, 100% varno.Laser terapija prinaša non-toplotna (brez vročine) fotonov svetlobe, da telo pri zdravljenju poškodovanih celic.

Načelo Zdravljenja

1. Ženski reproduktivni sistem gub številne, kompleksne strukture, in se nahaja globoko v notranjosti, uvoz-slog zdravljenje najmanjšo napako, ki lahko povzroči resne posledice.

2. Imamo več desetletij kliničnih aplikacij o 650nm low level laser, ki delajo za gynecolgy področju .Pri laserski obdelavi, lahko popravilo poškodovanih tkiv in celic , activing encima .In rdečih krvničk lahko tudi absorbirajo laserskih energije, s tem kisika, ki prevažajo sposobnost je večja , in pospešila krvni circulartion in presnovo, s čimer zdravljenje stolpičasti ectopy in blago brez posebnih vaginitis

3. Prav tako s spodbujajo proizvodnjo kolagena, povečajte kolagen za regeneracijo , zato je dobro vpliva na vaginalne zaostritev.

4.Skozi leta znanstveni poskusi in klinične izkušnje, se je izkazalo, da rdečo lasersko svetlobo ima funkcije, kot so biološki fotokemične učinek in svetlobe biostimulation učinek.

Prednosti

1.17 laserskih žarkov v eno napravo, niti enega laserskega žarka na koncu sonde, tako obdržati dober učinek zdravljenja na stolpičasti ectopy in vaginitis .

2.1800 m Ah litij baterija, ženska lahko uporabite kadar koli in kjer koli

3.Čisto zelene fizioterapija, brez stranskih učinkov, brez bolečin.

4.Laser lahko svetloba prodre globoko v telo (do 50 mm) za boljše zdravljenje za vaginitis in stolpičasti ectopy zdravljenja.

5.V massager funkcijo lahko izboljša seks kakovost življenja , je tudi sex igrače .Če ga uporabljate z lasersko terapijo , da bi lahko poveča tudi učinkovitost zdravljenja.

6.To je združiti laser terapija in masaža v enem instrument, in jih lahko izberete.

7.To je majhna po velikosti, enostaven za uporabo, lahko bolnik zdravljenje dejansko doma bolj enostavno.

Kako uporabljati

Ohraniti čisto za zdravljenje glavo.Uporaba alkohola bombaž žogo, da jo očistite, če je umazana;

1. korak:Uporabite 650nm lasersko svetlobo popravila vaginalne sluznice, terapija s svetlobo za 10 minut.

2. korak: Masaža & Vibracijsko terapijo za 10 minut, masaža čas je 10 minut, da lahko deluje s svetlobno terapijo hkrati , zdravilnih učinek je boljši.

Zdravljenje Frekvenca: 2~3-krat na teden, hudo stanje dvojno krat.

Pogosto Zastavljena Vprašanja

1. Ko bo simptom lahko izboljšali?Učinkovitost se lahko razlikuje med posamezniki, odvisno od spremenljivk, kot so starost, težo na začetku uporabe itd.Predvideni čas za vidno izboljšanje off videz je 3-6 mesecev

2. Lahko laser opekline mi?

Št.to je 650 nm laserska valovni dolžini naprava,Varnostni Razred Tip B, brez bolečin, brez stranskih učinkov, brez travm.

Blagovna Znamka MOKARLE
Postavka Vrsta Žensko Higieno
Poreklo Celinska Kitajska
.
Anonymous

Odlična kakovost blaga, pravkar sem se obrnil na napravo in videl, da je delo. Upam, da mi lahko pomaga, Vse je dobro

Iskanje v Trgovini

Meni