Orgazem Dildo Adult Sex Igrače G-spot Masturbacija Klitoris Bedak Vibrator za Ženske, Ženske Vagine, Vibratorji s Klitoris Sesanju

€28.86 €14.44

Barve:

  • Siva
  • Roza
  • Črna

Velikost:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w1262 Oznake: vibrator ženske ustni klitoris, vibratorji ženske klitoris baterije, nastavek bedak masaža seks, vakuumski bedak črpalka sex igrače za ženske, erotične igrače ženske klitoris zajec

Neznano Veselje

Za popolno izkušnjo v seks za kavo , ni boljšega užitka kot SEXSURE

Vrhunec Pridejo Skupaj

Z možnostjo za obe vrsti stimulacije, Dvojni Val vam ponuja dostop do obeh vrst orgazma.Narejeno je z raziskovalci pripravljeni, da se potopite v užitke, ki so še, da bodo odkrili.

Več Vibrira in Sesanju Načini

10 vibracije +10sucking nastavitve

ta ženski spol igrača za odrasle, lahko ne samo, da sesati svoj klitoris, ampak tudi spodbujajo svoje vagine, G točko, analni, prostate, bradavičke, prsi, in druge občutljive dele.

Navodila

Vibracije gumb ZA vklop/IZKLOP W

Dolgo pritisnite gumb za približno 3 sekunde, da se obrnejo na vibrator.Lučka LED se vklopi, in prvi način z vibriranjem bo pripravljen.Kratko še enkrat pritisnite, da preklapljate med 10 vibracijskih frekvenc.Po 10 frekvence cikla, se bodo nazaj na prvo frekvenco znova.Dolgo pritisnite tipko 3 sekunde, da izklopite z vibriranjem.

Sesanju gumb ZA vklop/IZKLOP O

Dolgo pritisnite gumb za približno 3 sekunde, da vklopite bedak.Lučka LED se vklopi, in prvi sesanju način bo pripravljen.Kratko še enkrat pritisnite, da preklapljate med 10 sesanju frekvencah.Po 10 frekvence cikla, se bodo nazaj na prvo frekvenco znova.Dolgo pritisnite tipko 3 sekunde, da izklopite bedak.

Mehko In Prožno Da Bo Ustrezala Vsi

To je popolnoma prilagodljiva zunanja stimulator ima veliko velikosti in ukrivljenosti.Dvojni Val loki da bo ustrezala vseh telesnih oblik za luksuzno udobno prilegajo - 10 z vibriranjem načinov je neobvezno.

Odpustek

Kot nežno valovi val iz nasvet vašega ščegetavčka, dosežejo vrhunec svoje sanje in letijo v nove višave ekstazija.

100% Vodoodporna

Popolnoma vodotesno ohišje ohranja popolnoma zaščiteni, tako da se omogoča raziskovanje novih načinov, da dosežejo vrhunec v kopalnico in tuš.

Par se je Razveselila

Za pare, ki želijo doživeti bolj intimno in bolj intenzivno vrste, spola, Dvojni Val je prehod na skupni orgazmov.

Key Funkcija

①2 V 1 Več Vibracij ----Naše klitorisa dildo, vibrator je ergonomsko oblikovana z 10 opozarjanje z vibriranjem

frekvence in 10 sesanju frekvencah.Več vibracij vam bo močnejši občutek in vam pomaga doseči orgazem bolj enostavno.To bo povečali svoj spolni užitek in da masturbacija bolj zabavno kot kdajkoli prej.

② Nizko Zvok in Nevidno Nosljivi ---- Samo mesto klitorisa dildo, vibrator blizu občutljivo območje v spodnje perilo, boste lahko natančno stimuliranje ščegetavčka na ulici, pisarni, ali celo v kino, boste naleteli na nenadne kadarkoli in kjerkoli.Nihče okoli vas bo slišal šepet tihe vibracije, tako da boste lahko uživali diskretno razburljivo avanturo kjerkoli.

③Waterproof ---- lahko uživajo svobodo uporabo nosljivi penis oblikovan vibratorji v kad, tuš, vodni bazen.Uživajte mehko, enostaven za čiščenje teksturiranje, da so brez škodljivih toksinov.Vaše telo se bo počutila popolnoma zadovoljen vsak čas.

④Double Orgazem ---- Kot 70% žensk lahko vrhunec z direktno stimulacijo klitorisa, osebno vibrator s to dvojno stimulacijo lahko povzroči mešani orgazem.Če mislite, da je G-spot vibrator za ženske je točno to, kar iščete, prosimo preverite vibrator za klitoris.To ne bo pustil na cedilu.

⑤Extra-mehkega Silikona ---- Ultra gladko premije in telo-varno silikona za zadnji erotične izkušnje in skupaj dušni mir.

fidget igrače sextoyse ženski
faloimetor za ženske vibratorji za ženske klitoris močan
Function1 vibracije
ženske maturbators stimulatorjev za ženske
seks odraslih izdelki Igre za odrasle igrače
feature4 Sex igrače za par
Poreklo Celinska Kitajska
Nespodobno Sliko No
Feature9 stimulatorjev za ženske
blago za odrasle vibrator za gilrs
Function6 stimulacijo klitorisa
Dildo seks igrače Massager
Function4 10 frekvenčno pretvorbo
Feature7 Erotične Igrače
Sex Igrače za Odrasle Ženski Masturbator
Feature6 G Spot Stimulator
Vibratorji sex igrače za ženske erotični izdelki
Function5 Masturbacija
sex igrače za ženske Vibrator za Ženske
Hrup manj kot 50dB
Blago Certifikat Kakovosti 3C
igrače za odrasle Vagina Stimulator
Material Silican+ABS
Feature8 Klitoris G spot Stimulacija
igrače za odrasle 18 vagina sex igrače za ženske
Spolnost No
Feature1 Vibrator Sex Igrače za Odrasle
ženski masturbator orodja succionador ščegetavčka
Feature3 Vibrator sex igrače za ženske
Blagovna Znamka NC
Postavka Vrsta Vibratorji
za odrasle le igrače Erotične Igrače

Iskanje v Trgovini

Meni