Backseat Avto Vrečko Za Shranjevanje Muti-Pocket Nazaj Sedeži Shranjevanje Vrečk Avto Nazaj Sedeži Organizator Za Otroke In Odrasle, Temno Siva

€3.63 €2.18

Barve:

  • Siva
  • Roza
  • Črna

Velikost:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w155115 Oznake:

Opis:

To backseat avto organizator je narejen iz klobučevine, ki je enostaven za čiščenje in trajne.To lahko imajo tkiv, tablični računalniki, revije, Cd-ji, mobilni telefoni, steklenice, pijače, tkiva škatle, dežniki, igrače za otroke, in še več, in je primerna za večino avtomobilov, vozil, in Suv.

Specifikacija:

Material: Felt

Velikost: približno 62*42cm/24.41*16.54 v

Barva: Temno siva

Seznam Vsebine:

1* Backseat avto organizator

Opombe:

Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Dobro zasnovana: Naš avto organizator zadnji sedeži so dobro zasnovani, izdelani iz klobučevine, ki je zelo enostaven za čiščenje, in je trajno.Uporablja se lahko za dolgo časa.Kot nalašč za uporabo v limuzine ali Suv.

2.Hraniti, Urejeno: To backseat avto skladiščenje vrečka se lahko uporablja za shranjevanje nekateri predmeti v avtomobilu, kot so tkiva, tablični računalniki, revije, Cd-ji, mobilni telefoni, steklenice, pijač, tkiva škatle, dežniki, igrače za otroke, itd.Vztrajati vaš avto lepo in urejeno.

3.Enostaven za Shranjevanje: S tem backseat avto vrečko za shranjevanje, lahko dajo nekaj malega v njem elementi, kot so tkiva, mobilni telefon, pijač, dežniki, igrače za otroke, itd.

4.Enostavno začeti: Ta avto backseat organizator je zelo enostaven za namestitev, so prišli s kavlji.Trakovi na vrhu so nastavljivi, in lahko jih priložite zadnji vaš avto sedežev v le nekaj minutah.

5.Kot nalašč Velikost: S tem 62*42cm backseat avto vrečko za shranjevanje, spredaj seatback avtomobila lahko dobro pokrita, da se prepreči ljudi v zadnji sedeže pred umazanijo nazaj z nogami.

Vrsta Materiala Poliester
Poreklo Celinska Kitajska

Iskanje v Trgovini

Meni