Zavorne Tekočine Bleeder Zavorne Tekočine Zamenjava Orodje 3L, Velike Zmogljivosti, Odporna proti Koroziji Zavorna Olja Zamenjava Komplet za Večino Avtomobilov

€90.45 €54.27

Barve:

  • Siva
  • Roza
  • Črna

Velikost:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w164224 Oznake: zavore bleeder, odmor tekočine menjavo orodij, zavorni tlak kompresorja kit, avto zavore črpanje tekočine zamenjava, zavore odjemnih kit

Opis:

3L Zavorne Tekočine Bleeder: Naše zavore bleeder kit vsebuje 3000 ml, velika zmogljivost črpalke in 1000 ml odpadno olje zbiranje steklenice, je mogoče uporabiti, da se odpravijo zavorne tekočine v različnih vozil.

Priročno za Uporabo:

Ni treba, da se držite steklenico, samo z verige za varno steklenico v pokončnem položaju, da zajame zavorne tekočine, in zahteva le en človek ne dela.

Ustreza Vašemu Vozilu:

Tank je zasnovan z vmesnikom, ki ustreza različnih vozil, ki so združljive z BMW, Porsche, VW, in motorna kolesa, Atv, in mnogi drugi.

Ultra-secure Design:

To vključuje merilnik za nadzor tlaka in sprošča ventil za sprostitev tlaka, ko je preobremenitve, to odpravlja morebitne nevarnosti pri delu.

Rjavenje:

Naredili smo zavorne tekočine bleeder iz certificiranega materiala, ki lahko zdrži visok tlak in korozijo, in tudi enostaven za pranje.

Material Plastični
slog 3 Zavorne Tekočine Zamenjava Za Orodje
Poreklo Celinska Kitajska
slog 1 3L Zavorne Tekočine Bleeder
stil 2 Avto Orodje Za Popravilo
.
Anonymous

Z mano ne deluje, poleg tega se prekine in črpalka ne deluje

.
Anonymous

Odlično!! Odobren!!

Iskanje v Trgovini

Meni