Seksi Stopala Model Za Odrasle Ženske Rekvizitov, Skica, Risba, Čevlje, Nogavice Lantine Ponaredek Veren Fetiš Simulacija Tekoče Silikona Velikost 37

€203.50 €103.79

Barve:

  • Siva
  • Roza
  • Črna

Velikost:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w187361 Oznake: Stopala Model, čevlji silikona, pritisnite na nohtih brezplačna dostava, nohti, življenja za žensko velikost manekenka, stopala manekenka silikona

Package: En kos ali En Par

En Par G. W. Teža: 2,5 KG

Paket velikost: 37x29x9cm

Material: Silikon

Jasno, teksturo, Gleženj, Edini Stopala in Prste, so Prilagodljivi.

Velikost: Kot Spodaj, Ki Prikazuje

Velikost Napake Morajo Biti Sprejemljiva, Ker Ročnega Merjenja.

Prosimo, Upoštevajte: Vse Dodatke, Ki So Prikazane, Ki Niso Vključeni.Zaradi Omejitve Digitalna Fotografija In Različnih Računalniških Zaslonov, Je Lahko Ali pa Ne sme Biti Rahlo Spremembo Barve, Ko je vodja Je Ogledati V živo.

Izdelek Nasveti

1. Izogibajte se dajanju na dodatke, da lahko enostavno zbledi v primeru kontaminacije je težko očistiti onesnažene Manekenka Strani zaradi soočajo dodatki.

2. Roke in delovanje mizo čisto med uporabo, izogibajte se ga skupaj s črnilom materialov, kot so časopisi in revije.

3. Izogibajte se dolgoročno neposredni sončni svetlobi na telo kožo, v primeru, staranja materiala, ki lahko zmanjšajo njegovo življenjsko dobo.

4. V primeru, da kateri koli udrtine ali praskami, do katerih pride zaradi dolgo časa ekstrudiranje, kraj telesa v vročo vodo za nekaj časa, in potem udrtine ali praske, se bo postopoma izginejo.

5. Uporabljajte detergentov ali tuš gel za čiščenje Manekenka telo, če so onesnaženi.Uporablja puder moč enakomerno na Manekenka po suhega.Po umivanju Manekenka bo tako gladko, kot nova in se počuti poiščite in posvetil.

Poreklo Celinska Kitajska
Velikost Foot size
Količina 1
Številka Modela TG3725
Postavka Vrsta False Nohtov
Število Kosov Ena Enota
Uporaba Toe
Material Silikonski

Iskanje v Trgovini

Meni