Avto Double Helix Osvežilcev Zraka Spin Edinstven Design Zraka Vent Vtičnico Aromaterapija Difuzor Avto Dodatki Notranjost

€3.62

Barve:

  • Siva
  • Roza
  • Črna

Velikost:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w2523 Oznake: motorola vent, yaxun difuzor, insignije osvežilcev zraka, hl olje difuzor, edinstven zračni filter, edinstveno vozilo dekoracijo, vintage osvežilcev zraka, aukey difuzor, osvežilcev zraka mi, kubični osvežilcev zraka

Je tam vedno slabo, vonj v vašem avtomobilu?Ali morda vaš avto je samo preveč prosaic za vas?

To traja le 5 sekund, da hitro odstranite značilen vonj v avto, ohraniti vonj za dolgo časa, čistijo zrak, sterilizacijo in odstranjevanje aldehidi, in ustvarite svež vonj vzdušje.

Avto osvežilcev Zraka,dolgotrajen vonj, za 90 dni ,Lajšanje Stresa&Obdržati Opozarjanje.Glavne Značilnosti

Edinstven Design: edinstvene vrtenjem spider-oblikovan izpušni osvežilcev zraka, ki je lepa in kul!Zaščitite vaše vozilo komponente iz erozije vode, pare in dodajte sodobno občutek, da vaš avto!

Lajšanje Stresa: avto posnetek difuzor lahko pomaga vonj razširil bolje, da zrak v prostoru, sveže, in da bo vaše potovanje lažje.Vzdrževati dobro razpoloženje, zmanjša stres, zmanjša utrujenost med vožnjo, in v celoti uživali v vonju eteričnih olj.

Enostaven za Uporabo: X-oblikovan posnetek na dnu osvežilcev zraka difuzor se lahko prilagodi večini avto zračniki.Ko v uporabo, dodajte eterična olja, da je sam čutil, pad in objemko v avtomobilu vent, odprite carâ€s vent za izboljšanje in razpršeno aromo!

Odlična Ideja za Darilo: avto aromo difuzor je idealen avto za dekoracijo in dobro darilo za družino in prijatelje.Ali je to rojstni dan, Božič, vsak praznik ali darilo,-daje priložnost, to je ena izmed najbolj primerna darila.Specifikacija

Teža

40 G

Material

PC

Barve

Rdeče In Vijolično/Modra/Zlata

Dišave

Köln/Limona/Ocean/Osmanthus/Sivke

Paket Vključuje

Ustvarjalne Avto Zrak Svež × 1

Dišeče Tablet × 1

Opomba

Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve prikazane na sliki.

Poreklo Celinska Kitajska
Element Teža 110g
Oblika drugo

Iskanje v Trgovini

Meni