Božični Venec Dekoracijo Venec Vrata Viseči Kamin Dekorativni Garland 30 CM/40 CM/50 CM #D0

€6.08 €4.26

Barve:

  • Siva
  • Roza
  • Črna

Velikost:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w2796 Oznake: debele dekor, rdeči venci božič, hoodie božič božič, antler venec, venci sončna očala, božični venci glavo, okraski leto zvonovi venci, božični okraski, ravne, gelnailsl podlak, značko božič

Božični Venec Dekoracijo Venec Vrata Viseči Kamin Dekorativni Garland 30 CM/40 CM/50 CM #D0

Bullet Točk:

1. 3 Velikosti (pribl.): premer 30 cm / 11.8 palčni, 40/15.7 cm, 50 cm / 19.7 cm, ne glede na to, obešanje na vrata, vrt, da bo zelo sumljiv, nastavitev off močno praznično vzdušje.

2. Za večkratno uporabo in Praktična: Ne skrbite za slabo vreme, to garland, ki omogoča enostavno navigacijo zunanjih elementov.Primerna za notranjo in zunanjo uporabo, to je super, da okrasite vaš dvorišče s tem venec na Božič!

3. Edinstven Design: To garland vsebuje različne počitnice elementi, Božični kroglice, borovih storžkov, loki, kapokom in več.Set off praznično slog, da bo vaše dekoracije izstopajo.Presenetljivo garland, ki blešči, kje visi.

4. Široko uporabna: primeren je za dekoracijo za dom, vrata, stene, kamin dekoracijo, okno, vrata, dekoracijo, vrtec, nakupovalni center bar podjetja, itd., če želite ustvariti Božični dan vzdušje.

5. Poprodajne Storitve: Če imate kakršne koli težave s kakovostjo po nakupu izdelka, se obrnite na nas, bomo poskušali naši moči, da reši vse težave izdelka.

Specifikacija:

Ime: Božični Venec

Material: PVC

Velikost (cca.): premer 30 cm / 11.8 palčni, 40/15.7 cm, 50 cm / 19.7 palčni

Teža: približno 210g, 320 g, 530g

Pakiranje: opp vrečko

Uporabite obseg: visi garland, Božični dan dekoracijo

Seznam Vsebine:

1 * Božični Venec

Poreklo Celinska Kitajska
Oblika Krog
Material PVC

Iskanje v Trgovini

Meni