X-TIGER Akumulatorska LED Svetilka Mini Light Prenosni Žep Svetilka USB za Polnjenje Lučka Tipke Prostem Kampiranje Majhna Lučka

€10.25 €5.63

Barve:

  • Siva
  • Roza
  • Črna

Velikost:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w3651 Oznake: led svetilka, brompton kolesarske opreme, Bliskovke, kolesarska oprema, kolesarjenje svetlobe, rep luči

Mini Keychain Svetlobe, V Celoti Funkcionalna.

√ 800 Lumnov

√ 4 Načini, Super Svetla

√ Nepremočljiva in Visoko Kakovost

√ USB, Baterije

√ Samll pa Široka Uporaba

Šotor Lučka

Osvetlitev orodja, ki so bistvenega pomena, če potujete z šotori za kampiranje.Odpirač Za Steklenice

Steklenica odpirač design vam omogoča, da uživate v ledeno pijače kadarkoli in kjerkoli.Keychain Svetilka

Keychain design, enostaven za prevoz, potovanja zasilna svetilka.

Mini in Prenosne: Ta svetilka je majhna po velikosti in tehta le 45 gramov.

Keychain design omogoča enostavno nosite s seboj; nazaj na svetlobo, je opremljen z magnetom, ki se lahko pritrdi na vse kovinske, ko je v uporabi, je sprostitev vaših rokah.

Ta svetloba ima veliko funkcij, kot so: šotor lučka, branje knjige, nujne za Vzdrževanje, odpirač za steklenice, lučka za kampiranje, keychain in druge dejavnosti na prostem.

4 Načini: Naše svetilke eno-gumb za nadzor, štiri razsvetljavo načini (super svetla, močno svetlobo, srednje svetlobe, flash), do 800 lumnov; LED luči z COB tehnologija, visoko svetlost in koncentrirani, se lahko uporabljajo kot luči v sili ali delovne svetilke.

USB Polnilne: Svetilka ima vgrajeno veliko zmogljivosti baterije za dolgotrajno življenjsko dobo baterije; to se lahko polni preko USB, polnjenje kartic, power bank in avto polnilci lahko napaja.

Spodnji vijak design lahko povezani s stojalom za uporabo; svetloba je opremljen z majhno vrtljiv nosilec, ki lahko prilagodite uporabo kota;

1. Dobavni rok: 15-25 delovnih dni brezplačna dostava po Pošti post 7 - 15 delovnih dni, ki jih Express dostava (Vključno z DHL,UPS,EMS....)

2. Upamo, da prihod vaš element je pravočasno, ker Pa je mednarodni dostava, dobavni rok je zelo odvisen od kurirska podjetja in lokalne Carinskih Dajatev (če se uporablja) in povsem izven našega nadzora, ko objavljate.Če bi se vsa vprašanja, ki izhajajo iz te pošiljke, vas prosimo, da nas kontaktirate.Kot trudimo se, da bi medsebojno pozitivno in transakcije

3. Dostava vključuje poštnino ravnanje.

4. številko za sledenje bo na voljo le za Registracijo Dostava

5. Smo ladjo 6 dni v tednu, razen sobote in praznikih.

6. Paketi običajno ladja v 1 do 3 delovne dni in se lahko preverite na spletu (izključuje sobota in prazniki) po prejemu plačila.Redkih elementov in velika naročila lahko traja malo dlje.

1. Če je predmet, ki ste jo prejeli, je nesprejemljivo v okvari, pokvarjen, ali out of order, pls da nas o tem obvestite v roku 3 dni za dostavo.

2. V primeru, da teh neprijetnih stvari se dogajajo, upamo, da se kupec in dobavitelj lahko aktivno obveščanje rešiti spora na prilagodljiv način.Obljubljamo vam, da bomo delo zadovoljivo rešitev.

Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate .tako da bomo potrudili, da odpravite vse težave, ki bi lahko prišel takoj, in cenimo priložnost, da svoj posel.Samo biti odprti!

Vsa vprašanja v zvezi z eno od naših predmetov bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.Hvala vnaprej za vašo potrpežljivost.

Funkcija 3 Prenosni Razsvetljavo
Funkcija 5 žep svetilka
Blagovna Znamka X-TIGER
Funkcija 2 Mini Žep Svetilka
Lumen 300
Napajanje baterija
Funkcija 1 Prenosna Svetilka
nepremočljiva Da,
Vgradna Namestitev Okvir
Material ABS+Aluminija
Svetilka Tipa Kampiranje / Ribolov/ potovanja/Kolesarjenje
Razsvetljava Razdalja 50 m
Zoom No
Moč 5W
Poreklo Celinska Kitajska
Funkcija Hard Light
Funkcija 4 Kamp svetlobe
polnilnik USB polnilne
Zmogljivost Baterije 500mah
Preklop načina Visoka/Srednja/Nizka
Vir Svetlobe LED Žarnice
Model LED Kroglice Q3
Certificiranje ce, RoHS
Goriščna Razdalja Non-nastavljiv
.
Anonymous

tttr5

Iskanje v Trgovini

Meni