Digitalna Budilka Lesene Temperature In vlage Alarm Ura LED Elektronska Ura Pametni Brezžični Polnilnik

€27.40 €16.72

Barve:

  • Siva
  • Roza
  • Črna

Velikost:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w44729 Oznake: Brezžični polnilnik, alarm ure za spalnice, digitalna stenska ura, Digitalna budilka, wifi ura

Digitalna Budilka, Temperature In vlage Alarm Ura LED Elektronska Ura Pametni Brezžični Polnilnik [Brezžično Polnjenje Alarm Clock]Lesene budilka, podpira brezžično polnjenje, lahko zaračuna svojim pametne naprave, primerna za vas, da kraj in polnjenje telefona ob istem času.Vgrajeno brezžično polnjenje pad je združljiv z vsemi telefoni, ki podpirajo brezžično polnjenje, tako da boste lahko postavite napravo na vrhu za enostavno polnjenje brez žic.

[Voice control mode]V meniju glasovni nadzor način, ko ste clap your hands na blizu ali tapnite budilka, lahko spremenite wake-up zaslon, odlično videz, dobra izbira za dom.

[Display] - v Primerjavi s staro budilko, ta nova digitalna budilka ima dve več načinov prikaza, ki se lahko prešli prosto le z enim ključem.

[Alarm Clock Nastavitev]Tri sklope budilka funkcije, ki vam omogočajo, da nastavite več različnih bujenja časov, vsak niz opozoril je, eno minuto časa, da se zagotovi, da ne bo prepozno za delo.Prav tako vam omogoča, da nastavite dan v tednu mode, ki se je le obroči v ponedeljek do petek, na dan počitka način, in sobota-nedelja alarm off.

[Sodobne Dom Dekor Lesena Ura]- To mora biti najbolj prefinjeni budilka, ki ste jih kdaj videl.Ne samo, da je malo gospodinja v svojem življenju, to je tudi odličen dodatek za vaše spalnice.Lahko jo postavite na vašo nočno omarico, nočno omarico ali mizo kjerkoli v vašem domu.Eleganten videz in številne funkcije, da je primerna kot darilo za otroke/ljubimec/starši.

Multifunkcijski moda mobilni telefon brezžično polnjenje temperaturo in vlažnost, digitalna budilka

Material:PVC

barva:Rjava/Les Barva/Črna/Bela

Vsebina Paketa:

1 X LED budilka

1 X USB kabel

1 X Kitajski in angleški priročnik

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Vrsta Alarm Ure
Material Lesa;Leseni
Poreklo Celinska Kitajska
Funkcija LUMINOVA
Oblika Kvadratni
Obrazec En Obraz
Je Pametno Napravo NO
.
Anonymous

Dobro uro. Termometer in higrometer kažejo, skoraj pravilno. Polnjenje deluje.

.
Anonymous

Zelo lepo. Deluje brezhibno. Zadovoljni z nakupom

.
Anonymous

Deluje odlično. Res všeč zaključek

.
Anonymous

Sem dal 5 zvezd, kot sem le meni ure in njihovo kakovost, vendar dostave odloži za teden točno. Ura je kul, mi udobno, sem jih dal na mizo v bližini zaslona, in ko sem igral jaz lahko vedno računate čas, polnjenje deluje dobro, temperatura kaže, kaže, kaže, se priporočam!

.
Anonymous

Odličen zelo dober izdelek še nosi moj iPhone zelo dobro Gledati

Iskanje v Trgovini

Meni