4X iz Nerjavnega Jekla Vijaki za Železniške tirnice Matice Tiri Vijake Ribolov Deli na Prostem Mini Smučanje na Vodi Orodje Kajak Kanu Čoln Dodatki

€2.83 €2.12

Barve:

  • Siva
  • Roza
  • Črna

Velikost:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w47177 Oznake: vijaki za železniške tirnice matice tirnice, sledi vijaki, Matica, Črpalka, čoln 316 železnici, Čoln Dodatki

Dragi Prijatelji,

To je naša čast, da je to priložnost za vas, da bi

Tukaj je razlog, zakaj izbrati nas :

1.Smo Strokovni Vir tovarne z 10 let

2.Zagotavljanje kakovosti

3.Boste našli vse dodatke, ki jih potrebujete v naši trgovini.

4.Online kupcev servicesavailable za 24 ur

5.Logistika je zelo varno in hitro

Značilnost

Sprejem ali kraj, koli dodatne opreme v vsako skladbo sistem na kajaki s to univerzalno skladbo matica in Vijak za vgradnjo v vozilo.Značilnosti 316 nerjavnega

jeklene konstrukcije, skoraj univerzalno vgradnjo, je odlična zamenjava komplet za montažo opreme v skladbi sistem na kajaki, čolni.

316 nerjavnega jekla gradnje, rjavenje in korozijo odpornih.

Skoraj povsod paše vsako skladbo sistem čolnov.

Priložite vaš palico imetnik, kamera mount ali druge dodatne opreme, enostaven za uporabo

Enostavno naprav

Super pribor za kajak, čoln, kanu ali drugih plovil

Opombe

Stroške dostave vključujejo goriva doplačila.Brez uvoznih dajatev, davkov in drugih carinskih pristojbin.Kupci, ki prevzema vse stroške (če obstaja).

Plačilo

1.Sprejemamo Alipay,Zahodne Unije,TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2.Prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Če se ne morete takoj prevzem po naloži .Plačila je treba opraviti v roku 3 dni

3.Smo nimajo nobene odgovornosti za kakršno koli lokalnih dajatev ali davčne svoje države.zavarovanje in uvoz /izvoz davčnih niso vključeni v tovora.

4.Bomo ladja ven po plačilu jasno v najkrajšem možnem času.

Pošiljko

1.Običajno brezplačna dostava predmeti potrebujejo samo 12-39 dneh doseči, da kupec skozi registriranih air mail pošlje po vsem svetu.{A na nekaterih področjih(Rusija in Brazilija)&oddaljeni regiji, ki potrebujejo več dni 30-60 dni(razen v soboto in nedeljo)}Prosimo, bodite potrpežljivi,Ker drugo mesto ima različne čas, da dosežejo!

2.Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.(Prosimo, vpišite vaše ime in priimek in hišno številko v svoj naslov za dostavo)

3.Včasih mednarodnih dostave je zelo odvisen od lokalnih običajev in post storitev

4.Če blago niste prejeli v roku 45 dni po plačilu,prosimo, da nas kontaktirate.

Returnℜfund

1.Obstaja 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni za vrnitev je odvisna od datuma, ko jo je prejel.

2.Vse vrnjene artikle je treba z originalno embalažo in ti bi nam dostave številko za sledenje,posebni razlog za vrnitev in vašo številko PAD.

3.Razlogi za kupce, ki so nosi kupec.Prodajalec je kakovost izdelka povzroči, da se vrne bremenijo prodajalca.Ste se mora posvetovati s prodajalcem preden vračila blaga.

Garancija

1. Pokvarjena predmeti lahko imajo proizvajalca 12-mesečno omejeno garancijo (razen škode, škodo in / ali zlorabo po prejemu).Pribor je 3 mesecev garancije.

2. Fiksni element, je treba poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni paket, če je to mogoče).Moral bi nam povedati, kaj je napaka in nam s svojo zaporedno številko.

Komentarji

1.Prosimo, bodite pozorni na rahlo napaka med dejansko velikost izdelka in podatkov, velikost je normalen pojav

2. Ko ga primerjamo z računalnika ali mobilnega telefona zaslon, omogočajo bitno barvno razliko.

3. Zaradi težav svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, bo prišlo do določenih odstopanj v izdelku, prosimo za razumevanje.

4. Zaradi ročnega merjenja, izdelek ima nekaj velikost tolerance.

Povratne informacije

Prosimo, da nam vse petimi zvezdicami povratne informacije, Če ste zadovoljni z našimi izdelki,upam, da ste prijetno nakupovalno izkušnjo in se veselim, da se naše stranke VIP.

Uporaba kanu, Kajak
Blagovna Znamka KONDOMODO
Velikost M5, M6
Vrsta Vijak, Morski Strojne Opreme
Material Jekla
Poreklo Celinska Kitajska

Iskanje v Trgovini

Meni