ERMAKOVA Smolo Retro Figur za Notranje zadeve, Kralj, Kraljica Vitez Kiparstvo Svečnik Doma Namizni Dekor Dnevna Soba Ornament

€26.23 €17.05

Barve:

  • Siva
  • Roza
  • Črna

Velikost:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w48192 Oznake:

Tema : Kralj in kraljica okraski Velikost: Kot slika prikazuje Material: Smole Paketu: 1*Kralj in kraljica okraski Značilnosti:

1. Odlično izdelave:Simulira obrazne linije, podrobni graviranje,ročno barvana

2. Ljubitelj umetnosti:to je kot nalašč za vašo dnevno sobo, spalnico, verandi, aparat za mizo in tako naprej.

3. Dodate čar in eleganco na svoj dom!

4. To je dobro darilo za družino, sorodniki, prijatelji, sošolci, sodelavci, itd. 1. Padec ladijskega prometa in veleprodajnih naročil, so podprte.Debelo naročila: vljudno prosimo, da nas kontaktirate, da se ceni na debelo.Padec dostava za naročila: vljudno prosim, pustite opombe padec ladijskega prometa naročila v naročilo,tako naše colleauge, da bi lahko videli, da je in bo, ne vključujejo račun in naši trgovini informacije itd.. 2. Kako naj storim, če predmetov je zlomljena ali poškodovana ali manj ali ni mi všeč?Vljudno prosim, obrnite na nas najprej pred pisanjem, pregled ali odpiranje spora.Lahko bi povračila denarja ali poslati nova postavka za vas. 3. Ni nobenih carinskih dajatev?To je osnovna dolžnost državljanov, da plačujejo davke v skladu z lokalno zakonodajo.Prosimo, plačilo carinskih dajatev v skladu z lokalno politiko.Hvala!

Material smole
drugo dom dekoracija dodatna oprema, Doma Dekor
Tema Ljudje
Slog evropa
Vrsta Šahovskih Figur
Blagovna Znamka Ermakova
Poreklo Celinska Kitajska
Primerno za Doma, Urad Za Dekoracijo, Darilo

Iskanje v Trgovini

Meni