SHANGPEIXUAN 16/14/13/12 Palčni Perforirano Pizza Olupimo Pravokotne Pizza Lopato Aluminija Trde Prevleke Pizza Olupimo Veslo Kratek Orodje

€49.74 €35.81

Barve:

  • Siva
  • Roza
  • Črna

Velikost:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w5605 Oznake: pizza lesa na prostem, homefavor pizza lopato, zunanji premaz lesa, pizza ženske, moški veslo, kratek pizza orodje, undefined hlače, ds5 signalna luč, pizza kamen ofen, električni rezalnik pizza

SHANGPEIXUAN ponuja celotno linijo poslovne kuhinjske opreme iz nerjavnega jekla,Plastike in aluminija.Ustvarjamo inovativne zasnove in eleganten stil, ki je uporabniku prijazno delovanje.S inovacije kot temelj našega uspeha verjamemo, da kakovost izdelka gre z roko v roki z inovacijami.Mi smo znani po naše visoke kakovosti in lepote naše kvalificirane proizvodnje.Pravokotne oblike SHANGPEIXUAN dolgo-ročaj kovinski pizza lopata je iz lahka in trpežna anodiziranega aluminija so lažji od primerljivih olupke še ponuja neverjetno moč in vzdržljivost.Površina je lažje postaviti nadzor pizza pecilni stanja, zavrti, premakne in tako naprej!

【PODALJŠA ŽIVLJENJSKO dobo】 : Na glavo, vsako pizza olupimo je težko film anodiziranja, da zaščitite površino pred oksidacijo.ne samo, odporna na visoke temperature, ampak tudi odporne na obrabo.lažja od primerljivih materiala, vendar z neverjetno moč in vzdržljivost.Plus, to pizza olupimo se zavezuje, da traja 5 do 8 krat več kot redne pizza lupine.

【ZAGOTOVITEV STABILNOSTI】 : To žaru pizza olupimo je 22" dolgo skupaj, vključno rezilo in ročaj.Rezilo sama je 12x14, Širina pa tudi za osebne strani in gospodarskih do 12" 2" 'jezik' povezan ročaj.To olupimo za dvigovanje in prevoz zelo obremenjeni pice iz prep področjih peči in nazaj z stabilnost in udobnost.

【PROŽEN VODJA OMOGOČA STRGALO UČINEK】 : Aluminij glave Brušen, prirezani rob, zaradi česar je lažje, da se drži pizza, tako da pizze boljše drsenje,bolj enostavno v pečici.Pizza olupimo perforirano vam omogočajo, da uporabite manj koruzni zdrob ali moko, ko prenašate pizza iz dela postaje pizza peči,se sprosti iz dna, zaradi česar dnu pizza bolj hrustljavo.

【POGOSTO UPORABLJAJO V VISOKO TOPLOTNO PIZZA PEČI】 : Za nadaljnje enostavnost uporabe, vsak strokovni pizza lupine ima 8" ročaj, ki vodi uporabnikove roke dlje stran od vroči pečici površin.Ta klasični vse aluminija lupine je bil zasnovan, da deluje kot razširitev uporabnikom roko in je dovolj trpežne, da stojijo za stalno uporabo.

【 UPORABNIKU PRIJAZNO ORODJE KUHINJA】 : Ta pravokotne pizza olupimo je odlično očetovski Dan, materinski Dan, Darila,Božični Dar,Zahvala, kuhinjski pribor, Boksarske akciji Dan za vašo družino, prijatelji.Mora imeti kuhinjo izdelki,100% Jamstvo za Zadovoljstvo.

Paket polje
Številka Modela SPX024
Uporaba Za začetek pizza v pizza peči
Barve Temno Siva, Črn ročaj
Material Kovine, aluminijeve zlitine
Funkcija Okolju Prijazno, Na zalogi
Pranje Ročno Pranje, ne predlagamo, da za pranje pranje maching
Poreklo Celinska Kitajska
Toplotno odpornost 500 ℃
Vrsta Pizza Orodja
Proizvajalec SHANGPEIXUAN
Blagovna Znamka SHANGPEIXUAN
Pizza Orodja Tip Pizza Olupke
Razprševanje Tehnologije Trde prevleke
Velikost 12 inch, 13 inch, 14 inch, 16 inch
Non - Stick Sposobnost Dobro
.
Anonymous

Odlično!! Vrhunska noro, hitra dostava

.
Anonymous

Izdelek, ki je kakovosten in ima veliko težo. Občutek je res lahka. Pošiljko prispel prej, kot je bilo pričakovano. To traja 10 naravne dni od njegovega izvora v Mehiko. Jaz ne dam 5 zvezdic, ker to ne pride v sklop priročnika in čopič se razlikuje malo iz meritev v sliko.

.
Anonymous

Veliko materiala, zelo dober izdelek, prispeli hitro in sem zelo zadovoljen!!!

Iskanje v Trgovini

Meni