POŠTENO KRALJ Zeleni Čaj Blackhead Nos Olje Nadzor Masko Globoko Čiščenje Por Umazanijo in Blackhead Odstranitev Nego Kože Gladko Kožo, 40 g

€10.13 €4.56

Barve:

  • Siva
  • Roza
  • Črna

Velikost:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w67445 Oznake: čaj blackhead nos nadzor olje, Obrazne maske, Za Nego Kože, Nos Trakovi, Vazelin, nos blackhead odstranjevalec

Ime:Zeleni Čaj Za Čiščenje Maska

Neto Wt: 1.4 oz/40 g

Značilnosti Izdelka:

Vsebuje rastlinske zeleni čaj sestavine, z različnimi neguje kožo sestavine, krema je mehka in nežna, nežna in non-draži, poleg tega pa lahko tudi odstranite gube, zategnite kožo, dopolnitev vlage, vlažijo mišice, in da ste mlajši.

Sestavine:

AQUA, POLIVINIL ALKOHOL, BETAIN, ALKOHOL, METHYLPARABEN, METHYLISOTHIAZOLINONE, SARGASSUM FUSIFORME EKSTRAKTA, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, XANTHAN GUM, CARBOMER.

Uporaba Metode:

1.Po čiščenju, nanesite znesek masko na obraz. (Bodite pozorni, da bi se izognili oči in ustnice.)

2.Masirajte nežno s prsti, da bi bilo kritje na kožo enakomerno.

3.Potem ko je postal masko v 15-25 minut, iztrgati ga iz spodaj in na koncu sperite z vodo.

Ukrepi: Če ste našli kožo nelagodje,prosim prenehajte z uporabo.

Blagovna Znamka POŠTENO KRALJ
Številka Modela FAIRKING004
Blagovne znamke FAIRKING
Učinek bi pore občutek
Function2 gladko kožo
Funkcija odstranjevanje por, zamotek
Neto Mokro 1.4 oz/40 g
Vrsta Maska Peel
Effect1 Čiščenje Obraza
Sestavine aqua
Država/Regija Proizvodnji Kitajska
Spol Unisex
Function1 odstranjevanje ogrcev
Poreklo Celinska Kitajska
Uporaba Celoten Obraz
Število Kosov Ena Enota
Oblikovanje GEL
Postavka Vrsta Zdravljenje & Maska
Številka Potrdila 20220311
NETO WT 40 g
Package Količina drugo
.
Anonymous

Dobro masko film z zelenim čajem, čisti kožo obraza, poravna ton, mehča kožo. Učinek je odličen, če ga uporabljate redno, enkrat, dvakrat na teden. Ko sem prišel v polju na zalogi v mica, rok uporabnosti je označen na embalaži, med prevozom ne mečka, vsebina ni trpijo. Hvala vam, uporabljam ga z veseljem, jaz sem zadovoljen z nakupom.

.
Anonymous

Kupim to masko pogosto, ko popusti. Mi je všeč maska. Imam občutljivo kožo, in to masko prišel. I uporabite masko za cel obraz in delno za problemska področja, na primer za čiščenje nosu. Čiščenje zgodi, previdno in postopoma, kože ne boli. Črne maske v tej zvezi so bolj agresivni, za občutljivo kožo, priporočam to masko.

.
Anonymous

Jaz bi ne prvič. Masko je prijeten vonj, je uporabila enostavno. Sem ustrelil film v 15 minutah. Masko popolnoma odstrani črne pike, oži pore, lightens in učvrsti kožo obraza. Vsekakor priporočam!

.
Anonymous

Maska film s ekstrakt zelenega čaja. Maska teža 40 gramov. Primeren za vse tipe kože, še posebej za kožo nagnjeni k mastna in akne. Masko nežno odstrani črne pike, odmrle kože in ostanke kozmetike, hkrati moisturizes kože, povečuje njeno elastičnost. Priporočam uporabo masko za pre-paro obraz (seveda, čiščenjem kozmetike), Izogibanje predelu okoli oči in ne veljajo za ustnice. doslednost je debel, pa diši tudi lepo. Maska posuši v približno 15-25 minut. Priporočam streljanje od spodaj navzgor, natančno lovljenje je z roba. to je odstranjena na splošno brez bolečin, vsaj za mene, ne povzroča kakršne koli negativna čustva. Masko očisti in degreases kožo dobro, odstranjuje odmrle celice epithelium, zaradi česar je koža mehka, kot bebik je. prodajalec priporoča, da ga prenehajte uporabljati ta izdelek, če vsaka koža nelagodje zgodi.

.
Anonymous

Odlično masko za odstranjevanje različnih umazanijo z obraza. To se uporablja lokalno za območja, ki zahtevajo posebno pozornost. Res mi je všeč preprostost in enostavnost uporabe, sem dal majhno količino na očiščeno kožo obraza, sem ga pustite, da se polno sušenje in potem sem odstranite, ki izhaja od leta priporočam kot odlično sredstvo za gladko, čisto in sijočo kožo.

Iskanje v Trgovini

Meni