Brezplačna Dostava Rose Zlata, Črna, Bela PU Prenos Toplote Vinyl Roll Železa Na Vinil za Cricut Rezanje HTV po meri DIY Majica s kratkimi rokavi

€1.87 €1.31

Barve:

  • Siva
  • Roza
  • Črna

Velikost:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w8329 Oznake: roll železo, puff prenos toplote vinyl, pritisnite stroj, htv prenos toplote vinyl, Dekoracijo film, stalna vinil za cricut

Če kupite več kot 6pcs Vinil in da znesek večji od 15usd, bomo nadgradnjo način dostave, brezplačno, kot www.tatnot.si saver dostava, www.tatnot.si standardne dostave, Kitajska post registriranih air mail ali epacket, glede na vaš naslov za dostavo, vas prosimo, obvestilo, hvala.če kupite več kot 1pcs Vinil za iste barve, bomo poslali neprekinjen Prenos Toplote Vinyl za vas, prosimo, da odprete celotno roll in messure skupno dolžino.Prosimo, da nas kontaktirate za kakršne koli vprašanje, preden pustite negtive feeback, bomo rešili vse težave, ki vam bo prav gotovo zadovoljila vas, hvala.

PU Prenos Toplote Vinyl je dobra prilagodljivost:

Široko Uporabljajo: izjemno barvno kombinacijo,enostavno rešiti problem izbiro težavah.Prilagodite vaš edinstven vzorec z edinstvene barve.Mogoče ga je uporabiti za oblikovanje vašega platno čevlji, majice, torbe, plašči in torbice.Ste najbolj posebno osebo v množici!

Visoko-kakovostnih Vinilnih: ponovljenih preizkusov, naši izdelki so visoke elastičnosti, za ponavljajoče čiščenje bodo ohranili visoko kakovost, ne bo enostavno skladišče barve, za proizvodnjo drobnih projektov in imajo več prednosti.

Cut in Plevela Enostavno: Prenos Toplote Vinyl,Nastavitev parametrov v skladu z navodili (ali prilagajanje uspešnosti vsakega stroja drugače) za rezanje in odstranjevanje plevela bo bolj ugodno za vaš projekt zaključek.Naše vinil, varnostno občutljiv na pritisk in temperaturo, in ga je lažje peel off ko design, se prenese na želeno površino.

Varne in Trajne Vinil: Naše vinil je izdelan iz visoko kakovostnega okolja prijazne poliuretana, s elastičnost in mehkobo.V primerjavi z drugimi znamkami, ta material je zelo tanka, enostaven za uporabo, okolju prijazno, varno, da nosijo, zelo primerna za okrasitev otroška oblačila in dodatki, tako da je vaša družina in otroci so na varnem, modi, kemično-brezplačno.

Drugi Prenos Toplote Vinyl Barve - limona rumena, rdeča, vijolična, temno modra, zelena, srebrna, črna, bela, zlata, oranžna, roza, rdeče rose...

✂Če 2020 je bil izjemen in nepozaben, leto 2021 bo usojeno, da je drugačen, da je poln upanja in miru. ✂ , Ki je, zakaj smo se odločili nekaj žive barve za naš nov likalnik na HTV, VINIL, kot so Roza, Rdeča, Oranžna in zelena, med temi HTV vinil listov smo tudi pick Gray&Limona Rumena, oni so odlično tekmo in bo nas pripelje v novo leto z novimi možnostmi!Vijolični in temno modre barve, deluje kot dodatek jedem, seznanjene s črno-bele barve, bi bilo super, rezana, da dodate za vaše plovilo robo!

✂ ENOSTAVNO PLEVELA & CUT & PRENOS ✂ Tianlai PU HTV prenos toplote vinyl snop je tanka in gladka, z dobro rezanje uporaba značilnosti, mehko PU tekstura naredi rez in plevela zlahka skozi modelov.Kvalificirano z temperatura in pritisk občutljivih, naše PU železa na vinil lahko toplote prenese širok spekter znanja materialov, iz tkanine za les.Prosimo, upoštevajte,: HTV vinil je HLADNO lupine.

✂ STRONGBONG in STICKNESS ✂ Tianlai prenos toplote vinyl HTV snop držati tkanine neopazno in držati tudi v pranje.Največja prednost Tianlai toplote pritisnite vinil listi so, da ne bo enostavno, da luskast off, crack, zbledi ali lupine.Če se uporablja v skladu z navodili, vaš likalnik na prenos bo outlast 50+ opere! (Počakajte 24 ur pred pranje)

✂ LAYERABLE Z DRUGIMI PU ali BLEŠČICE Vinil prenos Toplote ✂ Če želite, da bi kompleksna vzorec in je treba uporabiti dva ali več vinil, Tianlai plast-lahko železa na vinil je treba pravega za vas!To lahko plast do 3 barve dodati barvita, dekorativni voh vaše art projekta.Uporablja se lahko tudi kot "base layer" za Bleščice, Holo, in še več.Da bi zdaj, da se premeša in se ujemajo barve za neskončne možnosti!

✂ DELUJE S SKORAJ VSAKO PLOVILO REZALNIK ✂Tianlai Železa na vinil za Cricut, Silhueta Cameo 3, Cricut Raziskovanje Air 2, Cricut za Kavo, in več.Ali ste začetnik ali poklicne vam bo všeč naš sijajni HTV snop toplote pritisnite vinil!Uporabite Tianlai PU HTV vinil in bi vaš naslednji DIY mojstrovina za življenje!

površinska obdelava Vitraž
Funkcija Dekorativne
Blagovna Znamka CHEONET
Material JJEZA
Poreklo Celinska Kitajska
.
Anonymous

SUper

.
Anonymous

Barva je zelo lepo, še nisem poskusil ni. Prejel precej hitro.

.
Anonymous

Obožujem barve. To je kot nalašč za lepljenje na majice.

Iskanje v Trgovini

Meni