60Pcs/box Smrčanje Nalepke Za Otroke, Odrasle Spanje Ponoči za Ustnice, Nos, Dihanje Izboljšanje Obliž Usta Popravek Nalepka, lepilni Trak

€2.40 €1.49

Barve:

  • Siva
  • Roza
  • Črna

Velikost:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w88376 Oznake: polje smrčanje nalepke, anti smrčanje, zdravje in wellness izdelki, usta trak za nos, dihanje, Obliži, zdravje

Opis:

Material: netkane tkanine

funkcija:

Izboljša spanec navade odraslih in otrok, izboljšati nočno spanje in uporabo usta traku, da bi se izognili zbujam z suha usta, boleče grlo, ali zamašen nos.

Varno fizikalne terapije za odpravo smrčanja.Ti trakovi bodo olajšali nos dihanja med spanjem, s čimer se poveča učinkovitost oksigenacijo krvi.

Suha Usta in Smrčanje Rešitev - Pomaga razviti zdravo navado, da dihanje skozi nos, lajšanje suha usta in grlo, zmanjša smrčanje in spanja govorimo tako, da ga nežno zapiranje ust.

Edinstven design, usta, nalepke, prevleke robu ustnic, in centralno prezračevanje design spalna pasu zmanjša klavstrofobija med uporabo.Spanje palice pomoč vam preprečujejo dihanje skozi usta vso noč, kar lahko sčasoma povzroči boleče in suho grlo.

Zmanjšuje suhega grla in pomaga vlak nosno dihanje za mehkejši dihalne navade.

Opombe:

1. Ročno merjenje tolerance je 2-5 g.Prosim, ne moti, da vaš menjave.

2. Zaradi razlike med različnimi monitorji, posnetek morda ne odražajo dejansko barvo izdelka.najlepša hvala!

3. SKU barva je barva na embalaži izdelka

Paket Je Vključeno:

1*Smrčanje Stop Nalepka

Zahvaljujemo se vam za vašo pozornost, če želite kupiti več, kot smo na seznamu, se obrnite na nas.Če potrebujete več v to postavko ,se lahko obrnete na nas.mi vam bo dala naša najboljša cena.Pustite sporočilo!

Postavka Vrsta Spanje & Smrčanje
Vrsta drugo
Material Netkane Tkanine
Poreklo Celinska Kitajska
.
Anonymous

Hvaležni zdravje in srečo vedno hvala za hitro izobilju 2022 in peaceNow

Iskanje v Trgovini

Meni