Mobilni Telefon Stojalo Za Dežnike Srčkan Osebnost Mini Ne Dežnik Nosilec Za IPhone Tablični Telefon Darilo Telefon Dodatki 2022 Nova

€2.94 €1.64

Barve:

  • Siva
  • Roza
  • Črna

Velikost:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w162887 Oznake: mobilni telefon stojalo za dežnike, dežnik za telefon, mobilni telefon, držalo za snemanje na strop, magnetna avto nosilec za telefon, kolo nosilec za telefon, telefon dežnik za sonce

VZDRŽLJIV MATERIAL: iz okolju prijaznega silikona in plastike, čvrst in vzdržljiv, z non-slip ploščico na dnu, da nosilec za telefon stabilen.

SRČKAN IN ZABAVNO IGRAČO: srčkan!edinstven design!Uporabiti ga je mogoče kot mobilni telefon imetnik doma, zunanji dežnik in svetlobno-dokazilo dežnik, boste dobili veliko pohval in to je zelo privlačen.

ZAŠČITITE TELEFON: Ta mini dežnik je lahko dekorativno igrače za vaše lokomotiva (električni avto, skuter).To je vezano na osnovno nosilec s kravato kabel, kar lahko zaščitite telefon pred vetrom in dež in izpostavljenosti soncu.

UDOBNO IZKUŠNJE: je zelo primeren za odhod na plažo in druge zunanje okolje, senčenje vaš telefon in vam prinaša dober občutek izkušnje.Lahka zasnova ne bo vam občutek težke.Je udobno.

KAKOVOST STORITEV: če ne boste zadovoljni.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate, vam ponujamo celotno vračilo ali zamenjavo novih izdelkov.

Pakiranje velikost: 21*6*3.5 cm/8.27*2.36*1.38 v

vključuje:1pcs mobilni telefon, držalo za dežnik

Zahvaljujemo se vam za vašo pozornost, so tako številne koristne in poceni izdelek v naši trgovini.Dobrodošli na obisk.Upam, da boste imeli lep dan!

Značilnosti Ne Funkcije
Številka Modela mobilni telefon, držalo za dežnik
Vrsta Prst Prstan Imetnika
Poreklo Celinska Kitajska
Blagovna Znamka BUDI
Združljiv Blagovne Znamke Univerzalni
polnilnik No

Iskanje v Trgovini

Meni