Družina Plaži Dežnik Lahki Sonce Odtenek Šotor Z Sandbag Sidra 4 Brezplačno Kljukice UPF50+ UV Velike Prenosne Krošnjami Padec Ladijskega prometa

€78.92

Barve:

  • Siva
  • Roza
  • Črna

Velikost:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w15631 Oznake: umberalla, znanja iz plastičnih mas, jasno dežnik, dežnik sidro, zunanja krovna s stojalom

Funkcija:

1、kot Nalašč Dežnik: 210*170*200 cm lahko sprejme družino in podporo vrstici se lahko spremeni v vsakem položaju, da pridobite bolj udobno dežnik učinek, dodal nekaj prepotrebno učinek senčenja za vašo zabavo na soncu.Bi varno zatočišče za vse vaše outdoor avanture!

2、delovanje je zelo preprosta: en krošnjami, štiri vrečami peska, dveh podpornih likalniki, eno vrečko, ustvarjanje dežnik kjerkoli, kadarkoli.

3、Zasidrana z naravo: plaža šotori so zasidrana uporaba naravnih virov, kot so pesek ali rock.To je lahek, prenosni, nepremočljiva ščitnik proti soncu, da zagotavlja prostor, da se sprostite, medtem ko gledate na valovih, nogometne tekme ali piknike.

4、Primerna za vse dejavnosti na prostem: To je najboljša nadstrešek za plažo obiskovalcev, deskarjev, nogomet mame in avtodomi.Naš cilj je pomagati ljudem, ki uživajo sami, ker je na koncu to je smisel življenja!

Parametri:

Velikost(cca.): /82.67*66.9*78.7 v

Tkanina: Spandex

Podpora rod: 4-oddelek železno palico skupna dolžina 160 cm/62.99 v

Pakiranje velikost: o 58x16x11cm

Seznam izdelkov: 1 določa(kot je prikazano sliko)

Pole Materiala Nerjaveče Jeklo
Poreklo Celinska Kitajska
Dežnik Loka 200
Splošne Rabe Pohištvo Na Prostem
Številka Modela 1455
Vrsta Dežnik

Iskanje v Trgovini

Meni